BEN DE YAZARIM

Başlıklar

Açıklamalar

Proje Sahibi
Küçükçekmece Kaymakamlığı
Proje Paydaşları İstanbul Çocukları Vakfı, Küçükçekmece Milli Eğitim Müdürlüğü, Küçükçekmece Belediyesi ve İlçede bulunan Sivil Toplum Kuruluşları
Projeye Katkımız
65.00,00 TL
Proje Hedef Kitlesi
Küçükçekmece İlçesinde ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören çocuklar
Proje Amacı Küçükçekmece İlçesinde milli ve manevi değerlerimizi gelecek nesillere aktarmak, gençlerimizin yazarlık kabiliyetlerinin geliştirmesi ve gün yüzüne çıkarılmasına katkıda bulunmak, milli ve manevi değerlerimizin gençlerimizin gözüyle ve düşünceleriyle kendi zihin dünyalarında nasıl algılandığını ve bu algı çerçevesinde ‘Gençlerimizle ilgili önümüzdeki süreçte ne tür etkinlikler yapılabilir?’ sorusuna cevap bulmak, sadece okuyan değil ayrıca yazan bir gençlik oluşturulmasını sağlamak.
Proje Son Durumu 2697 eserin değerlendirildiği üçüncüsü düzenlenen yarışmada 98 eser kitaba girmeye hak kazanmıştır. Eserlerin değerlendirmesi edebiyat öğretmenleri ve yazarlardan oluşan jüri tarafından yapılmıştır. Yarışmada dereceye giren ilk 10 öğrenci ve danışman öğretmenlere, ilk 100’e en çok öğrencisi giren okul müdürü ve danışman öğretmene Bosna Hersek gezisi hediye edilmiştir.